UA Рус

Фандрейзингова платформа UNITED24 запустила новий напрям «Освіта і наука»

07 травня 2023 519 Друк
Фандрейзингова платформа UNITED24 запустила новий напрям «Освіта і наука»

Ініційована Президентом України Володимиром Зеленським фандрейзингова платформа та основне вікно збору пожертв на підтримку України UNITED24 запустила новий напрям «Освіта і наука», презентація якого відбувалася під час саміту «The Power of Unity», присвяченому річниці діяльності UNITED24. 

Амбасадорами напрямку стали лауреати Нобелівської премії Пол Нерс, Едвард Мозер та Мей-Бритт Мозер, а також Іванна Сахно, виконавиця головної ролі у серіалі «Зоряні війни: Асока».

Міністр освіти і науки Оксен Лісовий презентував перший проєкт напряму «Освіта і наука» – збір коштів на відновлення Бузівського академічного ліцею у Дмитрівській громаді Київської області, який був зруйнований російськими військами під час наступу на Київ у березні 2022 року. Постраждали стіни, дах, повністю згоріли кабінети інформатики та початкової школи. 

Підпишіться на email розсилку!

Для відновлення закладу необхідно зібрати 1 млн 250 тис. $. Наразі зібрано 1 млн доларів. Кошти на відбудову закладу надходитимуть через UNITED24 на спеціальний рахунок Національного банку України, закріплений за Міністерством освіти і науки.

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача