UA Рус

Доповнена реальність для цікавих занять

Доповнена реальність для цікавих занять

Стрімкий розвиток цифровізації освіти створює нові можливості для подачі матеріалу, що полегшує процес запам’ятовування нової інформації, мотивує учнів до здобуття знань. Однією з трендових освітніх технологій є доповнена реальність, яка дозволяє перетворити процес навчання на цікаву та захопливу пригоду.

Доповнена реальність AR – сучасний цифровий інструмент, який доповнює реальне зображення віртуальними елементами та дозволяє взаємодіяти з ними. Пропонуємо до уваги декілька AR-додатків, які можна використовувати у навчальному процесі.

Мобільний додаток LiCo.Organic є супроводом до навчального посібника «Органічні сполуки. АТЛАС-ДОВІДНИК». Він дозволяє зчитувати зображення органічних сполук з книги для об’ємного зображення з метою кращого розуміння просторової будови органічних сполук.

Побачити, як рухаються атомами та електрони, подивитися, як влаштований всесвіт можна за допомогою застосунку Atom Visualizer.

Для вивчення світу стануть у пригоді додатки Star Walk 2, який дозволяє дізнатися про небо, планети, зірки і сузір’я та Amazing Space Journey що дозволяють ознайомитись з моделлю Сонячної системи, планетами та їх супутниками в деталях. Здійснити подорож у космосі можна за допомогою застосунку CleverBooks Space.

Щоб навчити учнів надавати першу медичну допомогу можна застосувати доповнену реальність додатку My Cardiac Coach.

Вивчати будову тіла, внутрішню систему органів людини найкраще з додатком AR Анатомія 4D. Він містить розділи: мозок, серце, дихальна система, система внутрішніх органів, рука і зап'ястя, зуби, стегно, коліно, кісточка і стопа, лікоть, хребет,  нирки, сечовидільна система, венозна система, артеріальна система, нервова система, травна система, лімфатична система, скелет.

Підпишіться на email розсилку!

Продемонструвати тримірні зображення геометричних фігур можна за допомогою застосунку AR Geometry, який є супроводом до підручника з геометрії для 10-11 класів. Для вивчення об’ємних фігур можна скористатися додатком CleverBooks Geometry.

Мобільний додаток Quiver – 3D Coloring App дозволить «оживити» розфарбовані дитиною розмальовки. Додатково можна переглянути об’ємні зображення рослинної та тваринної клітини, морських істот, вулканів, географічні карти, що містяться в базі даних.

Для уроків географії незамінним помічником стане застосунок CleverBooks Geography – мобільний додаток від Clever, за допомогою якого можна здійснювати подорожі по континентах в 3D, вивчати географію різних країн, експериментувати з погодою і сезонами, спостерігати за флорою та фауною, побачити об’єкти, які знаходяться під охороною ЮНЕСКО. Створити загадкові острови та ландшафти місцевості можна за допомогою застосунку LandscapAR.

Додаток Da Vinci Machines AR буде цікавим справжнім винахідникам, який перенесе учнів у неймовірний світ винаходів Леонардо да Вінчі.

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача