UA Рус

27 лютого відбудеться сертифікація вчителів початкових класів

27 лютого відбудеться сертифікація вчителів початкових класів

27 лютого 2021 року відбудеться перший етап сертифікації — незалежне тестування фахових знань та умінь учителів початкової школи.

Іспит розпочнеться об 11:00. Учасникам сертифікації рекомендується прибути до пункту проведення тестування завчасно. Допуск здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. Кожен з учасників тестування повинен пред’явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та лист-виклик.

Листи-виклики, у яких зазначено адреси пунктів проведення незалежного тестування, можна роздрукувати з особистого кабінету учасника сертифікації за посиланням.

Зміст тесту визначений Програмою незалежного тестування. Орієнтовний розподіл завдань відповідно до розділів/підрозділів Програми і схема нарахування балів за виконання тестових завдань затверджено наказами Українського центру оцінювання якості освіти. Тест укладено українською мовою. Він містить 100 завдань, на виконання яких відведено 180 хвилин.

Підпишіться на email розсилку!

На YouTube каналі Українського центру учасники сертифікації мають можливість ознайомитися із завданнями незалежного тестування попередніх років і коментарями до них.

Головна мета проведення сертифікації вчителів початкових класів полягає у виявленні та заохоченні педагогів з високим рівнем педагогічної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

Участь у сертифікації здійснюється на добровільних засадах. Учасник тестування може на будь-якому її етапі відмовитися від участі.

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача