UA Рус

24-25 червня 2023 року відбудеться [не]Форум батьків «Фізика і математика в школі: як здобути фундаментальні знання і мотивувати дітей під час війни»

05 червня 2023 725 Друк
24-25 червня 2023 року відбудеться [не]Форум батьків «Фізика і математика в школі: як здобути фундаментальні знання і мотивувати дітей під час війни»

24-25 червня 2023 року відбудеться [не]Форум батьків «Фізика і математика в школі: як здобути фундаментальні знання і мотивувати дітей під час війни», завданням якого є створення адаптивних сценаріїв доступу до фізико-математичної освіти для українських дітей під час війни, а також формування нових експериментальних навчальних програм за державним стандартом спеціалізованої фізико-математичної освіти наукового спрямування.

Програма [не]ФОРУМ «Фізика і математика в школі під час війни» передбачає: пресконференцію у форматі [не]квадратного столу в інформаційному агентстві, зустрічі з директорами шкіл і вчителями, [не]Форуми з батьками в Києві і регіонах про те, якою має бути освіта під час війни і як мотивувати дітей до вивчення математики і фізики, астрономії, інших природничих наук.

Захід передбачає проведення різних активностей.

21, 28 червня 2023 року - Літня школа для директорів шкіл (спільно з Київським інститутом післядипломної освіти і MASHAV, Ізраїль).

Місце проведення: місто Київ, освітній хаб «Green STREAM». 

Організатор - ГО «Фонд «Відкрита політика». 

Підпишіться на email розсилку!

Формат: офлайн та онлайн.

24-25 червня 2023 року - [не]ФОРУМ з батьками «Фізика і математика в школі: як здобути фундаментальні знання і мотивувати дітей під час війни». 

Місце проведення: місце Київ та обласні центри України. 

Формат: офлайн та онлайн. 24 червня відбудеться онлайн-дискусія, на яку запросять представників ІТ-сектору, батьків, викладачів. Під час заходу будуть презентовані пілотні програми з математики, фізики, інформатики, технологій для учнів 2-7 класів, які були апробовані в 2022-23 р.р. на базі приватної фізико-математичної школи «Науковий ліцей /пансіон» Міжнародна зелена школа імені Клима Чурюмова» спільно з Інститутом модернізації змісту освіти (далі – ІМЗО) за державним стандартом спеціалізована освіта наукового профілю.

25 червня – інтерактивний офлайн-день для дітей та батьків. Місце проведення: Київ, освітній хаб «Green STREAM». Організатор - ГО «Фонд «Відкрита політика». Формат: офлайн. Учасники: учасники [не]ФОРУМУ (діти та батьки). У програмі будуть офлайн-майстерні від студентів коледжів і ЗВО для школярів 1-8 класів:

  • Дронознавство, ракетобудування
  • Зелена урбаністика: вертикальні ферми в бомбосховищах
  • Зустріч із психологом: мотивація дітей та антистресові артінструменти традиційної української культури
  • Фізика і музика

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача