UA Рус

Реформа шкільного харчування: стартує проєкт School Chef’s Training Hubs Development

24 травня 2023 616 Друк
Реформа шкільного харчування: стартує проєкт School Chef’s Training Hubs Development

Щоб дитина росла здоровою важливо формувати в ній здорові харчові звички з раннього віку. Попри війну в країні продовжується процес реформування шкільного харчування, який ініціювала перша леді України Олена Зеленська. В межах реформи стартує проєкт School Chef’s Training Hubs Development для підготовки 20 майстрів професійно-технічної освіти, які надалі навчатимуть шкільних кухарів в різних регіонах країни. Про це повідомила Олена Зеленська на своїй сторінці у фейсбук.

Проєктом передбачено створення кулінарних хабів в областях, до яких буде завезено сучасне обладнання, де навчатимуть готувати страви з оновленого шкільного меню, розробленого Євгеном Клопотенко та командою професійних технологів. Для цього обрано три пілотні області: Полтавську, Одеську та Тернопільську, де по 20 майстрів професійно-технічної освіти підвищать свою кваліфікацію.

Під час навчання майстри навчаться створювати власні технологічні карти, отримають знання з нутриціології, безпеки організації харчового процесу. А потім «агенти змін» навчатимуть шкільних кухарів у своїх регіонах.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача