UA Рус

Відкрито рахунок для відбудови освітньої галузі України

30 червня 2022 545 Друк
Відкрито рахунок для відбудови освітньої галузі України

Національний банк України відкрив рахунок для Міністерства освіти і науки, на який можна зробити пожертву для вирішення нагальних проблем освітньої галузі України, повідомляє znayshov.com

Рахунок відкрито у межах ініціативи Президента Володимира Зеленського United24. Зробити пожертву можна в національній та іноземній валюті.

У Міністерстві освіти і науки зазначають, що від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України понад 2000 закладів освіти були пошкоджені та зруйновані, постраждала й матеріально-технічна база.

Також, окрім глобальної потреби у відновленні закладів і установ від спричинених агресією рф наслідків, пріоритетними потребами освітньої галузі є засоби навчання, комп’ютерне та інше обладнання, програмне забезпечення, шкільні автобуси, освітні програми та інструменти.

За словами міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, окупанти викрадають сучасне навчальне обладнання, мультимедійні дошки, комп'ютерну техніку, спалюють українські підручники та художню літературу шкільних бібліотек.

«Звертаюся до українських меценатів, міжнародних партнерів, а також усіх небайдужих із проханням долучитися до відновлення закладів і установ освіти», – наголошує міністр.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача