UA Рус

11-річний хлопчик здобув ступінь фізики в університеті Бельгії

11-річний хлопчик здобув ступінь фізики в університеті Бельгії

11-річний хлопчик здобув ступінь бакалавра фізики в Університеті Антверпена після успішного проходження трирічного курсу за один рік, а також проходження магістерських курсів.

Про це повідомляє The Brussels Times.

Молодий бельгієць Лоран Саймонс перевершив інших студентів, отримавши найвищу нагороду.

"Саймонс навчається на ступінь бакалавра з фізики з березня 2020 року, і зараз він закінчив університет із 85%, що є найвищою відзнакою", заявив представник Антверпенського університету.

«Цього року він також пройшов курси магістерської програми. Після літа він офіційно почне навчання на ступені магістра», повідомив прес-секретар.

Саймонс сказав, що припинив навчання з інших предметів, щоб пройти курси класичної механіки та квантової фізики, оскільки "хотів одразу знати все про ці предмети".

«Безсмертя  це моя мета. Я хочу мати можливість замінити якомога більше частин тіла на механічні. Я намітив шлях, щоб туди дістатися. Квантова фізика вивчення найдрібніших частинок це перша частина загадки», сказав він.

“У такому дослідженні важливі дві речі: набуття знань та їх застосування. Щоб досягти другого, я хочу співпрацювати з найкращими професорами у світі, заглянути всередину їхнього мозку і з’ясувати, як вони думають», додав Саймонс.

Підпишіться на email розсилку!

Хлопчик закінчив школу у 8 років.

А в 9 років поступив до університету Ейндговену. Він міг стати наймолодшою ​​людиною, яка здобула диплом про вищу освіту, проте покинув його через незгоди з нідерландським університетом.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача