UA Рус

УЦОЯО: Новий кабінет не потрібно створювати знову

08 червня 2023 815 Друк
УЦОЯО: Новий кабінет не потрібно створювати знову

Тим, хто реєструвався для участі в НМТ ще у квітні, проте отримав відмову, а тепер бажає скористатися додатковим періодом реєстрації, не потрібно створювати новий персональний кабінет, - повідомляє УЦОЯО.

Під час основного періоду реєстрації ви вже створили персональний кабінет, тож у період із 5 до 12 червня його не потрібно створювати знову. Для реєстрації вам достатньо зайти до персонального кабінету й доопрацювати в ньому надані вами раніше реєстраційну інформацію та/або копії документів.

Створивши ще один кабінет, ви, найімовірніше, не зможете до нього зайти наступного разу, адже програма реєстрації блокує дублі персональних кабінетів, щоб забезпечити рівні права всіх учасників НМТ.

Важливо й те, що в разі, коли ви будете працювати в раніше створеному персональному кабінеті, вам для реєстрації для участі в НМТ не потрібно буде надавати додаткових документів, таких як заява про надання можливості взяти участь у додатковій сесії тестування чи підтвердні документи, які засвідчують поважну причину, що завадила зареєструватися впродовж квітня. Адже у вашому персональному кабінеті є відмова в реєстрації, і він «пам’ятає», що ви належите саме до категорії осіб, яким відмовлено в ній під час основного періоду. Тому достатньо завантажити копії тих документів, які стали підставою для відмови.

Підпишіться на email розсилку!

Тим, хто помилково створив новий персональний кабінет та пройшов у ньому всі кроки реєстрації або не зміг продовжити реєстрації через відсутність підтвердних документів, адже є особою, якій відмовлено, радимо звернутися до регіонального центру оцінювання якості освіти, який здійснював обробку реєстраційних документів, для отримання інструкції щодо подальших дій.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача