UA Рус

Найпопулярніші соціальні платформи серед дітей та підлітків, про які слід знати батькам

06 липня 2020 1806 Друк
Найпопулярніші соціальні платформи серед дітей та підлітків, про які слід знати батькам

Соціальні мережі сьогодні стали важливою складовою життя сучасної людини. За допомогою такого інтернет ресурсу люди знайомляться, спілкуються між собою, знаходять однодумців, заводять нові знайомства. Особливе значення соціальна мережа має для сучасної дитини. Турботливим батькам не завадить знати і стежити за віртуальним життям свого чада.

Однією з найпопулярніших соціальних платформ серед покоління Z є TikTok. Основним контентом мережі є короткі музичні відео, стріми, флешмоби, які можна власноруч завантажувати через простий відео редактор. Він має безліч ефектів, масок, фільтрів та переходів, що дозволяє створювати цікаві речі, завдяки яким можна потрапити в тренд. Головною розвагою у  TikToк є участь у масових челенджах, і для цього не обов’язково бути популярним та знаменитим. Серед учасників заходу багато молодих музикантів, блогерів, артистів, спортсменів тощо

Головним месенжем TikTok є активна участь у створенні якісного продукту, що налаштовує дитину бути конкурентоздатною, вміти маневрувати в сучасних комунікаціях.
Особливістю мережі є оснащення автоматичним фільтром для спамів та образів. Розробник також планує найближчим часом створити режим сімейної безпеки, що дозволить обмежити доступ небажаним гостям, появу неприємного контенту та встановити час, протягом якого дитина може знаходить у мережі.

Іншою популярною соціальною платформою є Likee, яка поєднує соціальну мережу і відео редактор, що дозволяє створювати короткі ролики, ставити хештеги та змагатися за рейтинг, набираючи певну кількість бонусів. Вона особлива приваблива серед тинейджерів.

Гібридом соціальної мережі та месенджера вважається платформа Snapchat, створена для обміну з друзями фото та відео, які зникають назавжди через визначений проміжок часу. Така особливість додатку дозволяє пересилати контент різного змісту, без остраху його збереження. Тому  Snapchat користується не аби якою популярністю серед підлітків.
 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
Теги:
Школа
Місце в рейтингу новин: 805 місце
Рейтинг: 0 из 5 на основе 0 оцінок
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача