UA Рус

Кращі ресурси для вивчення англійської мови

29 листопада 2021 2110 Друк
Кращі ресурси для вивчення англійської мови

Найдоступнішим способом вивчення іноземної мови є самостійне навчання. Для цього можна скористатися різними самовчителями, посібниками, безкоштовними онлайн-сервісами та мобільними додатками. Пропонуємо добірку ресурсів для якісного та ефективного вивчення англійської мови.

Одним із найпопулярніших додатків є Duolingo, на якому вивчати мову можна розпочати з нуля. Програма побудована у формі “дерева досягнень”: щоб перейти на новий рівень, потрібно набрати певну кількість балів за правильні відповіді.

Вивчати англійську можна не лише за допомогою стандартних уроків, а й веселим іграм, вікторинам на сайті LearnEnglish, поспілкуватися в чаті з носіями мови.

На сайті Situational English пропонують вивчати англійську мови використовуючи життєві ситуації. На сайті зібрано близько 150 статей, в яких, в залежності від контексту, вже є готові вирази і реакції.

На сайті BBC Learning English запропонований курс з відео та аудіо матеріалами, до яких прикріплені тексти з транскрипцією. Окремі розділи присвячені правилам граматики, правильній вимові слів.

На ресурсі Learn American English online поданий матеріал розподілений за рівнями складності та виділений певним кольором для зручності.

Вдосконалити вимову краще на сайті Bussu. Тут теж можна знайти англомовного співрозмовника, а крім англійської можна вивчати ще 10 мов.

Сайт LinguaLeo  містить значну кількість відео, аудіо і текстових матеріалів, тематичні курси, особистий словник з озвученням та спеціальний набір тренувань: аудіювання, кросворди, переклад слів.

Підпишіться на email розсилку!

Одним із варіантів ефективного вивчення іноземної мови є перегляд фільмів мовою носія. На сайті Оroro.tv зібрана добірка фільмів і популярних серіалів.

Меломанам до вподоби стане сайт TuneintoEnglish, на якому вивчати англійську можна за допомогою музики.

Розширити словниковий запас допоможе ресурс FreeRice, який містить тренувальні вправи та завдання. 

Для покрашення правописа корисним стане сервіс Myspelling.

Для ефективної підготовки до іспиту з іноземної мови допоможе сайт МanyThings, який містить різноманітні вправи та завдання, розділи на відпрацювання вимови (американський, англійський), ідіоми, сленг та інше.

На  сайті Lang8 можна опублікувати будь-який текстовий матеріал для перевірки, що виконується носіями мови, зареєстрованими на сайті.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача