UA Рус

Замінуванням шкіл розпочалася серія випускних екзаменів у Польщі

Замінуванням шкіл розпочалася серія випускних екзаменів у Польщі
6 травня почалася серія випускних екзаменів у польських школах, яка триватиме до 25 травня. У понеділок випускники складали екзамен з польської мови.
 
Як повідомило міністерство національної освіти Польщі, невідомі зловмисники поінформували про закладення вибухівки в 122 школах по всій Польщі, що призвело до затримки проведення випускних екзаменів.
 

“Центральне слідче бюро поліції повідомило Центральну екзаменаційну комісію про дії особи чи осіб, метою яких є паралізувати перебіг випускного екзамену травневої сесії 2019 року. Ці дії полягають у висиланні електронною поштою до шкіл, в яких проводиться випускний екзамен, інформації про підкладення на території цих освітніх закладів вибухових пристроїв”, - йдеться у повідомленні.

Дирекція шкіл негайно повідомила про це відповідні служби, які перевірили усі школи. Як виявилося, усі повідомлення були неправдивими.

Після перевірки будівель у 57-ми школах країни екзамен розпочався із затримкою, а у трьох школах перевірку проведено під час екзамену, який на момент довелося перервати. В одному випадку екзамен було перервано і його повторно проведуть у червні.

Джерело

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача