UA Рус

Міжнародний форум ArtPhotoBook 2019

24.07.2019 60 Друк
Міжнародний форум ArtPhotoBook 2019
Коли: 07 вересня 2019 – 07 вересня 2019
Де: Київ вул. Ярославів Вал, 7
Місце: Будинок актора
Дивитись на карті

Міжнародний форум ArtPhotoBook 2019 - відкритий некомерційний захід, метою якого є привернення уваги до здобутків та проблем сучасної візуальної (в першу чергу - фотографічної) книги в Україні та світі, аналіз трендів та можливостей, знайомство із новинками, сприяння творцям фотокниг у продажу та презентації їхніх видань, налагодження фахових зв’язків, підтримки реалізації нових проектів у зазначеній галузі тощо.

Програма форуму складатиметься з експозиції фотокниг (вже випущених друком або в макетах) та лекційного майданчика. Відвідувачі та учасники форуму зможуть придбати фотокниги, відвідати лекції та майстер-класи, а також поспілкуватися з усіма причетними до процесу створення фотокниги.

Для організаторів фотокнига - це будь-яке видання, основним носієм художнього меседжу якого є фотографічне зображення. Все, що відповідає цьому простому критерію, є бажаним на форумі. Жодних цензурних застережень, жодних вимог до обсягу накладу. Реалізовані проекти та макети майбутніх видань. Класичні і експериментальні книги, зіни, макети. До участі запрошуються автори (фотографи), упорядники, видавці, книжкові онлайн та оффлайн магазини.

Вхід для відвідувачів - безкоштовний. Учасники експозиції сплачують організаційний внесок.

Подія на мапі:

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті




Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

x
x
Статус користувача