UA Рус

III Всеукраїнський Форум "Дитина у тривожному середовищі: розвивальні і відновлювальні практики"

25.04.2021 360 Друк
III Всеукраїнський Форум Дитина у тривожному середовищі: розвивальні і відновлювальні практики
Коли: 31 травня 2021 – 01 червня 2021
Де: Київ Україна
Місце: Дистанційно
Дивитись на карті
120 грн.

З 31 травня по 1 червня 2021 року буде проходити III всеукраїнський форум на тему "Дитина у тривожному середовищі: розвивальні і відновлювальні практики".

Участь платна.

Захід проводиться з метою актуалізації проблеми створення дружнього до дитини середовища на рівнях «сім`я – громада – держава» та поширення кращих українських і зарубіжних соціально-педагогічних і соціально-психологічних практик роботи з дітьми, сім’ями та громадами.

Робота форуму планується у змішаному форматі (офлайн та онлайн) із дотриманням рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо проведення масових заходів. 

До участі запрошують:

  • викладачів, аспірантів та студентів фаху "Соціальна робота", "Соціальна педагогіка", "Психологія", "Педагогіка" та інших гуманітарних спеціальностей;
  • фахівців-практиків у галузі соціальної роботи, соціальної педагогіки та психології, освіти, юриспруденції, державного управління тощо;
  • представників державних структур;
  • лідерів організацій громадянського суспільства.

Середовище безпеки та розвитку для кожної дитини - це один із найкращих індикаторів суспільного благополуччя та рівня якості життя в країні.

На жаль, українське сьогодення усе ще приховує чималу кількість ризиків щодо дитини. Зокрема, це випадки булінгу, проблеми насильства, прояви підліткової агресії, кіберцькування, суїцидальна поведінка, наслідки впливу військових дій на психіку дитини.

Як цьому зарадити? Що потрібно робити та що вже робиться? Як мають діяти фахівці, батьки та суспільство аби зробити сьогодення та майбутнє дітей дійсно безпечним та щасливим?
Саме ці питання обговорюватимуться на форумі.

Зареєструватись можна за посиланням: https://forms.gle/gK38rBeFJUT7K1DR6

Вартість організаційного внеску: 120 грн. 

Організатори: кафедра соціальної реабілітації та соціальної педагогіки факультету психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка у партнерстві з Офісом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Офісом Уповноваженого Президента України з прав дитини та Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні (FES-Ukraine).

Подія на мапі:

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті




Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

x
x
Статус користувача