UA Рус

Фінансова нагорода освітян за успішне проходження сертифікації

15 вересня 2021 280 Друк
Фінансова нагорода освітян за успішне проходження сертифікації

З 20 вересня розпочинається третій етап пілотної сертифікації вчителів початкових класів – вивчення практичного досвіду роботи педагогів, який триватиме до 12 листопада 2021 року. В поточному році участь у ньому візьме 1171 педагог, який успішно пройшов другий етап сертифікації – самооцінювання власної педагогічної майстерності.

Вчителі, які успішно пройдуть сертифікацію, отримають надбавку у 20% до заробітної плати. Крім того, успішне проходження сертифікації зараховується як проходження чергової або позачергової атестації педагогічним працівником, а також є підставою для присвоєння йому відповідної кваліфікаційної категорії та педагогічного звання.

Підпишіться на email розсилку!

Третій етап сертифікації буде організований Державною службою якості освіти України. Цьогоріч процедура його проведення зазнала змін, а саме:

  • оцінюванню підлягають мовно-комунікативна, інформаційно-цифрова, емоційно-етична, інклюзивна, здоров’язбережувальна, інноваційна, рефлексивна та інші професійні компетентності, визначені оновленим Професійним стандартом вчителя;
  • спостереження за навчальними заняттями під час сертифікації буде відбуватися з використанням технологій відеоконференцзв’язку.

В усіх областях країни триває підготовка експертів для вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації, організована Державною службою якості освіти.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача