UA Рус

48 учнів-фіналістів програми Ukraine Global Scholars навчатимуться у закордонних вишах

03 вересня 2021 277 Друк
48 учнів-фіналістів програми Ukraine Global Scholars навчатимуться у закордонних вишах

Цього року 48 талановитих школярів із 18 областей України, які стали фіналістами  програми Ukraine Global Scholars (UGS), отримали стипендії та розпочинають навчання у престижних школах-пансіонах і університетах США, Канади, Німеччини та Китаю. Усі вступники є фіналістами

Ukraine Global Scholars – це благодійна організація, яку створили в 2015 році українці-випускники закордонних закладів освіти. Головним завданням організації є допомога талановитим українським школярам, які мають обмежені фінансові можливості, отримати стипендії та вступити на навчання до найкращих коледжів та шкіл-пансіонів світу.

Підпишіться на email розсилку!

Після закінчення навчання у виші випускники зобов’язуються повернутися до України впродовж 5 років після випуску з коледжу і зробити значний внесок у її розбудову.

З часу заснування UGS у 2015 році фіналістами програми стали 173 талановитих школярі з усіх областей України, 155 із них пройшли через процес вступу і 129 отримали стипендії на навчання загальною сумою понад $33 млн.

Цього року склад спільноти UGS поповнили ще 70 школярів із 19 областей України, які у серпні розпочали підготовку з командою менторів-волонтерів.

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача